Áraink

Tetőszigetelés – Árak

Tetőszigetelés - Áraink

Tetőszigetelés – árajánlat

Az árajánlat tetőszigetelésre az ingyenes egyeztetett helyszíni szemle és felmérés után lehetséges. Az árajánlatunk legtöbbször ingyenes!

A jelenleg kialakult helyzet miatt az építőanyag anyagárak folyamatosan változhatnak, emiatt a tetőszigetelés árak is, így árajánlatunk is általában egy hónapra érvényesek.

Teljes, új vagy felújítandó tető vízszigetelés munkadíjunk függ a tető megközelíthetőségétől, méretétől és elhelyezkedésétől, kiegészítő vagy részmunkálatoktól –

Átlagos tetőszigetelés árak munkadíjra:

  • Bitumenes szigetelés munkadíj árak: 2.200 Ft/m2
  • PVC szigetelés munkadíj árak: 2.400 Ft/m2
  • Kenhető szigetelés munkadíj árak: 2.000 Ft/m2

Ezek átlagos, vagyis középárak. Ez nem minősül árajánlatnak. Az árajánlathoz mindenképpen szükség van helyszíni szemlén felmért és átvizsgált tetőre. Csak az árajánlatban szereplő tetőszigetelési árak a mérvadóak. Árajánlatunk, anyagár és munkadíjra és azok egységekre felbontott – összesített aláírt árajánlat.

Szakvélemény, jegyzőkönyv, tanácsadás, hibák felkutatása, beázás helyének lokalizálása, beázás megszüntetésének megoldására javaslat szóban egy kiszállás díja mely nettó 40.000 Forint.

Fényképes jegyzőkönyv írása és elküldése ezen felül 20.000 Forint, mely összegek a munkálatok megrendelése esetén (beázás javítás), a munkadíjból jóváírásra kerülnek, azaz ingyenes!