Bemutatkozunk – Tetőszigetelő

Bitumenes szigetelésPVC szigetelés
DE MI AZ HOGY TETŐSZIGETELŐ?CÉGTÖRTÉNET
Az építőipar egyes fő ágazatai, mint a tetőfedés is, annyira kinőte magát, hogy ágazatai szétváltak – elkülönültek. A tetőfedés, mint fő ágazatot lefedő szakma, ahol egyre élesebben elkülönül az „ács” munka (általában cserepes fedés, faszerkezetű fedélszékkel – ácsok készítik), vagy a „bádogos” (cserepeslemez, vagy valamilyen fém anyagú lemez fedéssel – bádogosokkal), vagy a lapostető szigetelő, aki általában bitumenes vagy PVC anyagú szigeteléssel dolgozik, többiektől eltérően – lapostetőn – mint tetőszigetelő.

Ezek a szakágak külön-külön igényelnek különböző szaktudást és különböző szakembert, tanult és elsajátított szaktudással – és jelentős különböző szerszámkészlettel.
Egy tetőszigetelőnek, nincs szüksége lemezhajlító és vágó eszközökre, vagy cserépszállító kocsira, ferdepályás felvonóra stb.
De ha profin, szakemberként dolgozik, szüksége van ugyanúgy több millió forintos eszközökre, mint a PVC hegesztő automata, vagy hőlégfúvók, és többféle kéziszerszámokra. Ugyanígy ezekre egy „Ácsnak”, „Bádogosnak” semmi szüksége nincs!
Egyben valaki, mint TETŐFEDŐ, nem valószínű, hogy lehet szakszerű! Nagyon sok szaktudást, és nagyon nagy mennyiségű különböző nagyon költséges eszközt kellene beruháznia.
Emellett, hogy szakszerű maradhasson, folyamatosan képeznie kellene magát minden területen – ami egy emberként időben is lehetetlen.
Cégünk családi vállalkozásként indult az 90-es évek végén.
Édesapám elvégezte a szigeteléshez szükséges tanulmányokat a 80-as években, majd Óbudán egy nagy állami vállalatnál, mint kezdő külön iparághoz a kutatásokat, fejlesztéseket és a kivitelezéseket vezetett.

90-es években saját családi vállalkozásunk indult, így ezzel elkezdődött a szigetelési vállalkozásunk.
Már tinédzser koromban sokat tanultam a szigetelésről gyakorlatban, mit miért és hogyan kell „csinálni”, miközben elvégeztem a főiskolát.

Közben megszerettem és kitanultam a Szakma fortélyait – fokozatosan átvettem a nehéz fizikai munkát és elkezdtem az Önálló teljeskörű munkavégzést – ügyfélszerzéstől, a megrendelésig, az árajánlat készítéséig és a kivitelezés elkészítéséig.

2018-ig működött megfelelően minden, de Édesapám megbetegedésével és korai távozásával, új céget (Kft.-t) kellett alapítanom – hogy tovább vihessek mindent, amit tanultam és amit szeretek.

Ezért alakult meg a jelenleg is Compitech Kft néven működő cégünk.
Rengeteg elégedett Ügyfelünk van, ami köszönhető a kivitelezési munkák ügyfélközpontú elvégzésének, illetve a munkák nyomon követesének.