Cégtörténet

Tetőszigetelés a kezdetekben

Tetőszigeteléssel foglalkozó Cégünk családi vállalkozásként indult az 90-es évek végén.
Édesapám elvégezte a tetőszigeteléshez szükséges tanulmányokat a 80-as években, majd Óbudán egy nagy állami vállalatnál, mint kezdő külön iparághoz a kutatásokat, fejlesztéseket és a kivitelezéseket vezetett.

90-es években saját családi vállalkozásunk indult, így ezzel elkezdődött a szigetelési vállalkozásunk.
Már tinédzser koromban sokat tanultam a tetőszigetelésről gyakorlatban, mit miért és hogyan kell „csinálni”, miközben elvégeztem a főiskolát.

Közben megszerettem és kitanultam a Szakma fortélyait – fokozatosan átvettem a nehéz fizikai munkát és elkezdtem az Önálló teljeskörű munkavégzést – ügyfélszerzéstől, a megrendelésig, az árajánlat készítéséig és a kivitelezés elkészítéséig.

2018-ig működött megfelelően minden, de Édesapám megbetegedésével és korai távozásával, új céget (Kft.-t) kellett alapítanom – hogy tovább vihessek mindent, amit tanultam és amit szeretek.

Ezért alakult meg a jelenleg is Tetőpajzs Kft néven működő cégünk.
Rengeteg elégedett Ügyfelünk van, ami köszönhető a kivitelezési munkák ügyfélközpontú ámde minőségi elvégzésének, illetve a munkák nyomon követesének. Korábbi Partnereinkkel, Megrendelőinkkel, továbbra is tartjuk a kapcsolatot, és bármilyen meghibásodás, vagy új igény esetén is állunk rendelkezésükre. Szeretnénk az üzleti kapcsolatokat emberi szinten is megőrizni. Nekünk fontos az üzleti és emberi partnerség, ami elengedhetetlen társasházak és magánszemélyek esetén.