Terasz vízszigetelés kenhető szigeteléssel

A terasz vízszigetelés, egyik leghatékonyabb módja a kenhető vízszigetelés.

Kitölti az esetleges réseket, felveszi a felszín alakját és rugalmas. Ráadásul minimális a rétegvastagsága. Terasz helyreállítására sok esetben nincs is más költséghatékony megoldás. Gyakran a teraszokon már több réteg hibás terasz szigetelés, hőszigetelés, beton réteg, sőt találkoztunk olyan terasszal is, ahol több réteg kerámia burkolat is elkészítésre került, közvetlenül egymásra helyezve. Legtöbb esetben amikor a Tulajdonosnak már elege lett a bontás – helyreállítás és újra terasz vízszigetelés, majd újra burkolás végtelen körforgásából és a pénzének gyors fogyásából, keres valamilyen alternatívát. Ilyenkor megtalálnak minket, legtöbb esetben Gyártói ajánlással. Kenhető terasz szigetelésekben sikerült sok tapasztalatot szereznünk. Ebben az esetben a szigetelést egy MAPEI kenhető vízszigetelés termékkel végeztük. A kenhető vízszigetelések egyetlen hátránya talán a kivitelezés folyamatában van, ahol is a kötelező! száradási időt és a gyártó által meghatározott előírásokat betartani!!! Tényleg KÖTELEZŐ!

Figyelni kell a helyes rétegvastagságra, és a felület egyenletes kitöltésére. Ebben az esetben direkt egyenletlen felületet kaptunk, de ez is könnyen megoldható volt kenhető vízszigeteléssel.

Betartva minden előírást, száradási időt és rétegvastagságot a terasz szigetelés sokáig betölti a vízszigetelő a funkcióját. Bármilyen kihívásokkal is néz szembe vízszigeteléssel kapcsolatban, keressen minket bizalommal! Együtt és az alkalmazás technikus kollégákkal a „legdurvább” problémákra is tudunk költséghatékony, végleges megoldást javasolni.

Felújítandó felület
Felújítandó terasz felület
első réteg
terasz szigetelés
terasz vízszigetelés
MAPEI kenhető vízszigetelés
https://www.tetopajzs.hu/terasz-kenheto-vizszigeteles-ii/: Terasz vízszigetelés kenhető szigeteléssel