Elérhetőség

Lapostető szigetelés elérhetőség

PVC szigetelés felújítás - tetőszigetelés

Tetőszigetelés – Elérhetőség

Lapostető szigetelés elérhetőség

Ha bármilyen kérdése van lapostető szigeteléssel, vagy vízszigeteléssel kapcsolatban hívjon, írjon – forduljon hozzám bizalommal! (Általában „lapostető szigetelést” írok csak, de ez alá tartozik a terasz szigetelés is. hiszen a vízszigetelés benne a közös pont amivel valójában foglalkozunk. Viszont a vízszigetelés csak úgy önmagában nem annyira ismert).

Szeretne inkább e-mailt írni? Ezen az email címen tetoszigetelok@gmail.com elér minket.


Ha emailt ír:

  • Mindenképpen szükségem van a lapostető szigetelés helyére, címére. Gyakran lemarad. Ha nem kívánja megadni a pontos címet legalább kerület, vagy helység szinten mindenképpen szükséges, hogy tudjak kalkulálni a helyszíni szemlével – térben.
  • Nagyon fontos, hogy kapjak elérhetőséget – telefonszámot, aki meg tudja mutatni a tetőt, helyszínt – szigetelendő felületet.
  • Szükséges tudnom, kinek adható le az árajánlat, kinek lehet címezni.

A kapott adatokat bizalmasan kezeljük, nem adjuk ki harmadik félnek, semmilyen célból!

Megrendeléseket legfőképpen Pest Vármegyében és Budapesten, illetve a környező Vármegyékben tudjuk vállalni általában költséghatékonyan. Ugyanakkor keresnek minket távolabbról is, (szomszédos országokból is), és általában ott is versenyképesek tudunk lenni. A versenyképességünket és mértékét, a szigetelendő tető mérete és a szigetelő anyagválasztás nagyban befolyásolja.

Így természetesen adunk árajánlatot távolabbi településekre is. Rendelkezésre állunk feltárásban, javítás tanácsadásában, szakvélemény készítésében általában szimbolikus térítés ellenében.

Információ és ajánlatkérés:

​Telefonos beszélgetés, egyeztetés során, az elhangzottakról hangfelvétel készülhet a tárgyaló felek biztonsága érdekében, minőségbiztosítási okokból. Amennyiben ezzel nem ért egyet, kérem a telefonbeszélgetés megkezdése során jelezze!